AMV söker svetsare/Operatör

AMV är ett familjeägt företag i Anderstorp som i över 80 år har levererat plåtdetaljer. Signum för företaget är idag moderna maskiner och kunnig personal med mycket god gemenskap och trivsel. Vår kärnverksamhet är effektiv tillverkning av plåtdetaljer i stora och små volymer. Vi älskar att tävla, och som en unik samarbetspartner ligger vårt fokus på att både vi och våra kunder ska utvecklas och expandera.

 

 

 

Svetsare/Operatör

Vi söker dig som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi söker en erfaren manuell svetsare för detaljarbete inom TIG/ MIG/ MAG. För att klara arbetet krävs det att du är självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom svetsning. Då vi är en liten och flexibel organisation måste du vara öppen för möjligheten att arbeta inom andra produktionsområden än endast svetsning.

Bakgrund
Vi söker dig som har svetsutbildning och ett gärna ett par års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som exempelvis borrning och slipning. Du behärskar ritningsläsning och mätning.

Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du är en lagspelare.

Anställningsform
Heltid och dagtid. Tjänsten är heltid och tillsätts löpande så skicka in ansökan så fort som möjligt.

Skicka din ansökan till Thomas Hiljemark, thomas@amv-se.com