AMV söker operatör till produktion.

AMV är ett familjeägt företag i Anderstorp som i över 80 år har levererat plåtdetaljer. Signum för företaget idag är moderna maskiner och kunnig personal med mycket god gemenskap och trivsel. Vår kärnverksamhet är effektiv tillverkning av plåtdetaljer i stora och små volymer. Vi älskar att tävla, och som en unik samarbetspartner ligger vårt fokus på att både vi och våra kunder ska utvecklas och expandera.

 

Operatör

Vi söker dig som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi söker en operatör för våra helautomatiska bandbockningsmaskiner, kantpressningsmaskin och stans-lasermaskin. För att klara arbetet krävs det att du är självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom plåtbearbetning. Då vi är en liten och flexibel organisation måste du vara öppen för möjligheten att arbeta inom olika produktionsområden.

Bakgrund
Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och som är sugen att vara en del i ett vinnande team. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av plåtbearbetning och produktion.

Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete och noggrann, men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du är en lagspelare.

Anställningsform
Heltid och dagtid. Tjänsten är heltid och tillsätts löpande så skicka in ansökan så fort som möjligt.

Skicka din ansökan till Thomas Hiljemark, thomas@amv-se.com